Om Andreas Karman


Andreas Karman

Jag designar och utvecklar webbplatser, ofta med WordPress och WooCommerce. Sedan 2009 driver jag det egna företaget We Up North AB.

Under åren har jag hjälpt företag och varumärken som Expressen, Djurgården Fotboll, Veidekke Bostad, Allsvenskan, Hogia och Bonnier Tidskrifter.

När jag inte hjälper mina kunder med WordPress-lösningar driver och utvecklar jag gärna egna projekt, som Uppdukat eller mina WordPress-tillägg. Det händer också att jag arbetar som bartender på Cocktailkungen.

All tid spenderas inte framför Macbooken, jag har en energisk Golden Retriever som kräver en hel del av min uppmärksamhet. Jag försöker också alltid hitta tid för brädåkning, främst på snö men också på vågor.

Om bloggen

Denna webbplats drivs av publiceringsplattformen WordPress. Servern ligger hos Glesys och använder EasyEngine, Nginx och Redis.

Bloggen har funnits sedan i slutet av 2008. Det mest populära inlägget rör historien om hur jag lyckades få ett jobb genom att skriva om det här.

Kontaktinformation

E-post andreas.karman@weupnorth.se
Telefon 070-2557588
Twitter @andreaskarman
Linkedin Andreas Karman