WordPress Notifier för Mac OS X


Har du tröttnat på att ständigt bevaka administrationspanelen för din WordPress-blogg för att inte missa att godkänna nya kommentarer på dina inlägg eller har du tröttnat på att WordPress skräpar ner din e-post med notifieringar om nya kommentarer?

Nu finns en enkel lösning för dig som använder Mac OS X, applikationen WordPress Notifier som håller till i statusfältet. Den kontrollerar ifall det har kommit nya kommentarer och visar antal olästa och icke-godkända kommentarer från din blogg. Ett extra plus är att applikationen även fungerar med bloggtjänsten WordPress.com.

Framtida funktioner som planeras att implementeras är möjligheten att svara på kommentarer direkt genom applikationen, radera eller godkänna kommentarer och även göra det möjligt att följa flera bloggars kommentarer.