WordPress till Twitter


Twitter förväntas att få sitt riktiga genombrott bland vanliga internetanvändare under 2009 och för dig som ännu inte upptäckt mikrobloggandet börjar det bli hög tid att sätta igång!

Ifall du har en WordPress-blogg är det enkelt att automatiskt publicera nya WordPress-inlägg automatiskt in i ditt Twitter-flöde med hjälp av tillägget The Twitter Updater. På så sätt kan de som följer ditt flöde på Twitter bli notifierade om när ett nytt inlägg publiceras på din blogg eller din webbplats.

Allt som krävs är ett Twitter-konto. Ladda ner tillägget, installera och aktivera det på din blogg, skriv in dina Twitter-användaruppgifter i tilläggets inställningar – svårare än så är det inte. Har du inte en WordPress-blogg men fortfarande vill publicera inlägg från ett RSS-flöde in i ditt Twitter-flöde rekommenderar jag en titt på RSS to Twitter.