Testinnehåll till WordPress


När du vill testa ett tema i funktion eller bygger egna teman (som jag sysslar med då och då) så kan det vara rätt tidskrävande att behöva lägga skriva testinlägg för att se hur temat fungerar i alla situationer.

Dan Philibin på WP-Candy har löst detta på ett utmärkt sätt – han har nämligen satt ihop en XML-fil med testinnehåll som du enkelt kan importera genom WordPress administrationssystem som möjliggör för dig att se ditt eller någon annans tema tillsammans med innehåll.

Detta medföljer i filen

  • 12 inlägg med olika HTML-element i varje inlägg
  • Blockquotes, listor och positionerade bilder
  • Kommentarer på några av inläggen
  • Huvudkategorier, underkategorier och sidor
  • Taggar
  • Inläggen publicerade under flera månader (för arkivet)

Ladda ner filen hos WP-Candy och importera den genom Verktyg -> Importera i WordPress administrationssystem.