Från Last.fm till WordPress


Jag synkroniserar all mitt musiklyssnade (från min iPod, iTunes och Spotify) till musiktjänsten Last.fm som registrerar all musik jag lyssnar på, genererar statistik över mitt lyssnade och ger mig tips på mer musik att upptäcka. Om ni tittar i högermenyn kan ni se att en sång visas bredvid den röda ikonen och det är min senast spelade sång som är registrerad på Last.fm.

Denna visning görs möjlig genom det enkla tillägget Last.fm for WordPress som hämtar de senaste spelade sångerna från ditt konto. Du har bland annat möjligheten att bestämma antal sånger som ska visas och att visa ett relativt datum för hur länge sedan varje sång spelades (X minuter sedan).

Redo att visa dina bloggläsare vad du lyssnar på för musik? Ladda ner och följ instruktionerna hos Last.fm for WordPress. Vill du veta vad jag lyssnar på? Titta in på AndreasKarman @ Last.fm.