Tillägg för WordPress-redaktionen


WordPress används inte bara för enskilda bloggare, i och med att fler och större webbplatser börjar att använda WordPress krävs det bättre funktionalitet för att hålla ordning på allt som händer. Här är en samling tillägg till WordPress som är inriktade på att underlätta administrationen för webbplatser som har flera redaktörer och administratörer.

Multiple Authors

Multiple Authors riktar sig till bloggar och webbplatser där flera redaktörer skriver inlägg tillsammans. Tillägget håller koll på vilka som har skrivit och redigerat inlägget samt lägger till den personen som en av redaktörerna.

Audit Trail

Vill du ha mer kontroll än vad Multiple Authors erbjuder finns Audit Trail som sparar mycket av den informationen som görs genom administrationsgränssnittet i loggar. Du kan bland annat se viken användare som har gjort för ändringar i ett inlägg eller i en sida, du kan se vilka som har loggat in och loggat ut, du kan se och du kan se vilka sidor som användarna har besökt.

Our Todo List

Ett enkelt tillägg för att ge användarna möjlighet att skapa och redigera ”Att göra”-listor i WordPress administrationen. Du kan enkelt ställa in vilka som ska ha tillgång till att använda och redigera listorna.

Multi Author Comment Notification

Som standard i WordPress får bara skribenten av ett inlägg e-post om nya kommentarer till inlägget. Detta enkla tillägg gör det möjligt att ställa in fler e-postadresser som ska få notifieringar per e-post när en ny kommentar görs.

  • Multi Author Comment Notification – Nerladdning och instruktioner

List Authors Widget

Med List Authors Widget visar du enkelt alla skribenter på en blogg med länk till deras profil på valfri plats i din blogg. Du kan använda användarens användarnamn eller riktiga namn, du kan välja att inte visa användare som inte har skrivit några inlägg och du kan ta välja att inte visa administratörer i listan.

  • ConnectBlogs – Se tillägget användas
  • List Authors Widget – Nerladdning och instruktioner

Role Manager

Role Manager är ett utmärkt tillägg som gör det möjligt att ställa in exakt vilka befogenheter användarna ska ha på din blogg.

Future Posts Calendar

Lägger till en enkel månadskalender som visar vilka dagar det finns inlägg som ska publicera. Perfekt för både dig som enskild bloggare, men också som verktyg för att hålla koll på och planera när nya inlägg ska publiceras om man är fler som skriver.

Fler tips?

Har ni fler tips på tillägg som förenklar administrationen av WordPress med flera redaktörer? Skriv en kommentar!