Mitt första publika WordPress-tema


Denna egna lilla blogg hade under en kort tid flera olika designer, eftersom jag hade svårt att bli nöjd. Men jag tycker personligen att jag fick till det med den bloggdesign som ni ser framför er nu.

Det har faktiskt till och med droppat in en hel del förfrågningar om temat finns tillgängligt för nerladdning. Jag har därför bestämt mig för att lägga kraft på att standardisera temat och när detta är färdigt, göra det tillgängligt för nerladdning genom WordPress Theme Directory.

Anledningen för att skriva detta inlägg är att gärna skulle ta emot förslag och synpunkter hur temat kan förbättras i sin nuvarande formanvänd kommentarerna eller kontakta mig. Här är några frågor som ni gärna får använda som utgångspunkter…

  • Finns det någonting som kan förbättras med temat?
  • Finns det några direkta felaktigheter med temat?
  • Eventuella andra synpunkter och förslag?

När temat släpps? When it’s done!