Svenskt språk till BuddyPress


Buddypress logoJag har tidigare skrivit om BuddyPress (1, 2) som gör en WordPress MU-installation till en plattform för ett eget socialt nätverk. Nikke Lindqvist kommenterade igår inlägget Socialt nätverk med BuddyPress här på bloggen och skrev bland annat att han såg fram emot de svenska språkfilerna till BuddyPress (som jag utlovat tidigare).

Men Nikke och alla ni andra behöver inte vänta längre – det finns redan svenska språkfiler tillgängliga till BuddyPress framtagna av andra svenskar som gör att du kan sätta igång direkt med ditt eget sociala nätverk på svenska. Det finns två versioner här nedan och enligt uppgift ska de inte skilja sig speciellt mycket från varandra.

Vill du se vad BuddyPress är kapabel till, kan du kika på den officiella testversionen som finns på testbp.org. Nerladdning och mer information finns på buddypress.org.

buddypressnu