Efterhäng med WordPress-tjejerna på lördag


På lördag är det dags för den tredje och sista workshoppen med WordPress Girls där jag, Erik Petterson och Andreas Karlsson har lärt ut WordPress. Efter lördagens workshop är det dags att fira detta på Scandic Malmen från 18:30 där vi har vår egen hörna med specialpriser på öl och vin. Alla är välkomna att komma förbi och prata WordPress – om du planerar att komma får du gärna skriva upp dig på Twtwite, men det är inget krav.

Detta går att läsa på WPGirls.se:

Nu är det snart dags för sista tillfället av WPgirls 1st edition och vi tänkte avsluta med skål och glada miner på Scandic Malmen! Men varför fira själva när det finns så många andra härliga webbnördar därute? 🙂 Alla geeks som känner sig manade att hänga med en idépyrande och inspirerad skara av damer är varmt välkomna! 🙂

När: lördag 16/5, från 18.30
Var: Scandic Malmen