WordPress-bloggar du inte får missa


Även om denna blogg har legat i dvala en ganska lång tid, produceras det mycket bra innehåll som kretsar kring WordPress runt omkring på nätet. Här är mina tre absoluta favoriter när det gäller WordPress-bloggar, som rekommenderas starkt till dig som vill lära dig mer om plattformen.

Theme Playground

Ryan Imel producerar kompetent innehåll som framför allt kretsar kring teman och tillägg, kryddat med intressanta intervjuer och artiklar som rör att arbeta med WordPress professionellt. Jag rekommenderar till exempel att läsa Establish Yourself as a WordPress Professional och Making a Living with WordPress.

WpRecipes

En blogg som har specialiserat sig på att ge recept på besökarnas WordPress-frågor kortfattat och koncist, utan att skriva något i onödan. Börja till exempel med How to: Get the first image from the post and display it och leta sedan vidare i deras växande arkiv av WordPress-recept.

WordPress Publisher Blog

En officiell WordPress-blogg av Automattic som är fokuserad på att visa hur WordPress kan användas i professionella sammanhang och tipsa om hur man med smarta tillägg kan utöka plattformens funktionalitet. Visste du till exempel att Ford och den amerikanska armén använder WordPress?

Läsartips: Digging Into WordPress

Linus tipsar i kommentarerna om denna relativt nystartade blogg som skrivs av Chris Coyier, även grundare av CSS-tricks. Rekommenderas starkt, tack till Linus för tipset!