Tack för SSWC!


Nyss hemkommen från Sweden Social Web Camp – ett fantastiskt evenemang med 289 deltagare. Sammanfattningsvis så var det en helg fylld av trevliga och glada människor, inspirerande föreläsningar, intressanta diskussioner och mycket öl. Även givande för flera av de projekt som undertecknad är inblandad i, inklusive WordCamp och en annan tjänst som ännu inte har presenterats officiellt, men som också relaterar till WordPress.

Helgens mysigaste stund var den som undertecknad spenderade på en klipphäll i lördagens eftermiddagsol tillsammans med Andreas Karlsson och Jonathan Sulo – utrustade med ett fiskespö och en flaska vin. Många intressanta diskussionsämnen av handlades, allt i från religion till gemensamma framtida projekt. Dock ingen gammelgädda som ville fastna på kroken.

 SSWC Gruppbild Gruppbilden från söndagseftermiddag. Foto: Anders Frick.

Andreas Karlsson, Jonathan Sulo på klippan Andreas Karlsson och Jonathan Sulo i eftermiddagssolen.

SSWC Badge Jag var där!

Ett stort tack riktas till Kristin och Tomas som verkligen fick till ett evenemang som det kommer att pratas om länge. Gunnar ska även ha en eloge för att han tog hand om oss på Stockholmsbuss nummer 2, även om undertecknad var aningen skeptiskt till att vi resenärer skulle rösta om vilken väg vi skulle ta hem. Avdelning ”Piloten är död finns det någon bandymålvakt som kan flyga planet?”.

Jag hoppas verkligen att det blir en ny upplaga av Sweden Social Web Camp under nästa år, samtidigt som jag mer än gärna springer på de människor jag träffade under helgen i andra sammanhang.