Analysera hur webbplatsens objekt laddas in i webbläsaren


Lägg till PerfMap som ett bokmärke och se när och hur snabbt ett objekt laddas in i webbläsaren.

perfmap

Värmekartans färger och den första tidsindikatorn visar när en bild laddades färdigt och visades för besökaren. Den andra tidsindikatorn (i parentes) visar hur lång tid det tog att ladda det specifika objektet.

För att börja använda PerfMap, lägg till ett bokmärke i webbläsaren med JavaScript-koden här under. När du vill visa värmekartan trycker du helt enkelt på bokmärket efter att webbplatsen har laddats färdigt.

Bokmärket använder Resource Timing API så använd det tillsammans med en webbläsare som stödjer denna funktionalitet, till exempel senaste versionerna av Chrome, Firefox eller Internet Explorer.

  • PerfMap
    Instruktioner och källkod på Github