Synka WooCommerce mot Google Shopping


Woogle

Att använda Googles produktannonser som en kanal för att driva försäljning till din e-handel har hittills inte varit det allra smidigaste om du använder WooCommerce.

Produktdatan från butiken ska exporteras från butiken och sedan skickas till Google Merchant Center. Det finns tillägg som hjälper till att exportera produktdatan i ett flöde, men det betyder att man måste schemalägga inläsning av flödet i Google Merchant Center.

Nu finns det en lösning tillgänglig som förenklar ditt arbete med produktannonser – Woogle. Tillägget integrerar direkt med Google Merchant Center via Google Shopping API och du slipper omvägen via produktflöden eller i värsta fall kalkylark.

Direktintegrationen med Google Merchant Center gör att ditt lagersaldo synkas i realtid och du slipper visa produkter som inte finns tillgängliga. Det finns också stöd för produkter med flera variabler och egna produktattribut.

Nackdelen med detta tillägg är den saftiga prislappen. 250 dollar får du hosta upp för 1-års licensnyckel, som inkluderar uppdateringar och support. Men är Googles produktannonser en viktig kanal för dig så är det definitivt värt att ta dig en titt och du har möjlighet att utvärdera tillägget under 30 dagar.

Lägg till produkt för Google Merchant Center

google-shopping-woocommerce-product-011

Film – Så här fungerar Woogle